Thursday, 4 April 2019

PRK Rantau - #bossku sudah mula atur gerak kerja kempen bantu Tok Mat

Acara : Santai bersama #Bossku


Tarikh : 4/4/2019
Video 1 - Ucapan aluan oleh Md Alwi Che Ahmad. Menyentuh isu perpaduan Ummah yang ditakuti sangat oleh pihak DAP.Video 2 - Ringkasan ucapan #bossku
PH munafik - janji dimungkiri

BN kalah kerana difitnah dan janji palsu PH

Najib akui ada kesilapan tapi jangan yg seinci dijadikan sedepa

Ramai yg dah sedar kesilapan mempercayai fitnah dan kini memohon maaf dari Najib

Ekonomi negara semakin menguncup. Moody sudah review kedudukan Malaysia 3x. Dalam masa BN 4x review 4x pertumbuhan meningkat sehingga 6%. Kini hanya 4% dibawah PH.

Peneroka Felda merana dibawah PH.

Kalau seluruh +30juta rakyat Malaysia minum sesudu minyak sawit setiap hari sepanjang tahun, hanya 0.25% dpd keseluruhan pengeluaran minyak sawit Malaysia.

Jangan dok gaduh dengan India .Mereka lebih kaya dpd Pakistan. India beli minyak sawit dengan kuantiti tinggi. Pakistan pula minta pelaburan dari Malaysia.

Kerajaan PH hanya tahu rebranding saja..tiada produk baru.. BR1M jadi BaSAH, Vision Valley jadi Vision Valley 2.0..

Menteri PH tipu sijil
.
Kesalahan Menteri PH di tutup

Hutang negara semasa Najib berhenti ialah RM686b.. kini hutang negara ialah RM777.1b pertambahan dalam masa 10 bulan. Itu belum dikira dengan wang Petronas yg dijarah.

Hutang bertambah, hasil dari penjarahan wang Petronas juga bertambah dan hasil dari jualan assets juga bertambah...tetapi bantuan kepada rakyat tidak ditambah tetapi dipotong pula.

Pelaburan di P.Pinang menguncup 50%, begitu juga lah dengan pelancongan di Melaka. Ringgit sudah jatuh walaupun Najib sudah pun dijatuhkan.


#FBentry *******************************************************************************************************************************
1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
 10

11

 12
 13
 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20
 21
 22


No comments:

Post a Comment